19 پیشکسوت و کارآفرین به دور نهایی جشنواره صنعت چاپ راه یافتند

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، محمودرضا برازش با اعلام این خبر گفت: با شروع چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ طی نامه‌ای از تمامی استان‌ها درخواست شد تا پیشکسوتان و کارآفرینان استانی خود را به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ اعلام کنند.


وی افزود: استان‌ها از این طرح استقبال خوبی کردند و 109 پیشکسوت و 51 کارآفرین از استان‌های کشور به دبیرخانه چهاردهمین جشنواره صنعت چاپ معرفی شدند.

برازش درباره روند کارشناسی برای انتخاب پیشکسوتان و کارآفرینان این دوره از جشنواره گفت: برای انتخاب پیشکسوتان و کارآفرینان آیین‌نامه خاصی وجود دارد. 

پیشکسوتان باید بیش از 60 سال سن داشته باشند و 30 سال در حوزه چاپ به فعالیت پرداخته باشند. در بخش کارآفرینان نیز بیشتر تلاش شد تا از افراد خلاق در حوزه چاپ که در اشتغال‌زایی و موضوع اقتصاد مقاومتی ابتکاراتی داشتند، تجلیل به عمل آید.

وی افزود: پس از برگزاری آخرین نشست کمیته انتخاب پیشکسوتان برتر صنعت چاپ 13 پیشکسوت و 6 کارآفرین برتر به دور پایانی کارشناسی‌ها رسیدند.

برای انتخاب پیشکسوت و کارآفرینان برتر پالایش دیگری انجام خواهد شد و تلاش می‌شود در چند روز آینده افراد برگزیده اعلام شوند.

پیشکسوتان صنعت چاپ

صنعت چاپ پایه و اساس توسعه فرهنگ و اقتصاد است
همایون قنواتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان با اشاره به نقش صنعت چاپ در سایر صنایع گفت: صنعت چاپ به دلیل وابستگی به سایر صنایع، پایه و اساس توسعه فرهنگی و اقتصادی است.

قنواتی اظهار کرد: امروز صنعت چاپ پایه و اساس توسعه فرهنگی و اقتصادی است و به همین دلیل باید به عنوان یکی از محورهای توسعه مورد توجه قرار گیرد و اگر فاصله ای با سطح اول دنیا دارد باید جبران شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان با اشاره به روز ملی صنعت چاپ گفت: 11 شهریورماه، روز ملی صنعت چاپ فرصت مناسبی برای تجلیل از پیشکسوتان، مدیران و کارگران صنعت چاپ استان خوزستان است. این روز بهترین زمان برای فرهنگ سازی و مقایسه وضعیت صنعت چاپ ایران با سایر کشورها است زیرا صنعت چاپ از ابعاد سیاسی، فرهنگی و علمی جامعه جدا نبوده و تاثیر آن در توسعه کشور بر کسی پوشیده نیست.

قنواتی در توضیح نقاط قوت صنعت چاپ استان خوزستان اظهار کرد: استان خوزستان با وجود بیش از 300 هزار واحد صنعتی و تولیدی، دسترسی به بازارهای کشورهای همسایه عربی و وجود کارخانه و شرکت‌های صنعتی مانند نفت، پتروشیمی و فولاد می‌تواند فرصت مناسبی برای صنعت چاپ استان باشد.

وی ادامه داد: امروز صنعت چاپ کشور با مشکلاتی همراه است و صنعت چاپ خوزستان هم از این قاعده مستثنی نیست، برای مثال می‌توان به کم رونق بودن بازار باتوجه به بحران اقتصادی، کم بود تسهیلات و اعتبارات بانکی و نبود نیروی متخصص ماشین آلات چاپی اشاره کرد.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان در توضیح راهکارهای حل مشکلات صنعت چاپ گفت: تصویب استانداردهای لازم در صنعت چاپ، جلوگیری از ورود ماشین آلات چاپ فرسوده، برنامه ریزی، مقررات زدایی، اصلاح قوانین، تدوین قانون جامع برای خصوصی سازی و نظارت بیشتر بر فرایند چاپ، تلاش برای محقق شدن فعالیت مالیاتی چاپخانه داران بر اساس بند «ل» تبصره 139 قانون مالیات‌های مستقیم وداشتن بانک اطلاعاتی و دسترسی به اطلاعات مربوط به چاپ و نشر از جمله راهکارهایی است که می‌تواند به پیشرفت صنعت چاپ کشور کمک کند.

قنواتی در بخش پایانی صحبت هایش اظهار کرد: امیدوارم که به زودی با توسعه صنعت چاپ کشور بتوانیم شاهد حضور فعال صنعت چاپ کشور در عرصه‌های بین‌المللی باشیم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code